Carnea de curcan este ideală în special pentru persoanele care încearcă să slăbească, fiind deseori inclusă în dietele sărace în grăsimi. Iată un preparat condimentat, potrivit pentru a fi consumat cu orez.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente (4 porții)
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- 1 ceapă, feliată
- 1 ardei verde, fără semințe și feliat
- 2 linguri pastă de curry
- 2 căței de usturoi, zdrobiți
- 400 g roșii tocate
- 300 g carne de curcan fiartă
- 300 g cartof fiert
- 2 linguri chutney de mango
- 1 pachet coriandru tocat
- orez basmati pentru a servi
Modalitate de preparare
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
- Gătiți ceapa și ardeiul timp de 3-4 minute, până când încep să se înmoaie.
- Se amestecă pasta de curry și usturoiul, apoi se fierbe timp de încă 1-2 minute.
- Se adaugă roșiile tocate și 150 ml apă.
- Se aduce în punctul de fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
- Reduceți flacăra la mic, se adaugă carnea de curcan și cartofi, și se fierbe timp de inca 2-3 minute, apoi se adaugă chutney de mango.
- Presărați cu coriandru și serviți cu orez sau pâine naan.
Poftă bună!
Încearcă și: Supă minestrone cu curcan
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu