Home » Mâncăruri » Curry cu curcan și cartof
Mâncăruri

Curry cu curcan și cartof

curry cu curcan

Carnea de curcan este ideală în special pentru persoanele care încearcă să slăbească, fiind deseori inclusă în dietele sărace în grăsimi. Iată un preparat condimentat, potrivit pentru a fi consumat cu orez.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente (4 porții)

  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 1 ceapă, feliată
  • 1 ardei verde, fără semințe și feliat
  • 2 linguri pastă de curry
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 400 g roșii tocate
  • 300 g carne de curcan fiartă
  • 300 g cartof fiert
  • 2 linguri chutney de mango
  • 1 pachet coriandru tocat
  • orez basmati pentru a servi

Modalitate de preparare

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc  mare.
  2. Gătiți ceapa și ardeiul timp de 3-4 minute, până când încep să se înmoaie.
  3. Se amestecă pasta de curry și usturoiul, apoi se fierbe timp de încă 1-2 minute.
  4. Se adaugă roșiile tocate și  150 ml apă.
  5. Se aduce în punctul de fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
  6. Reduceți flacăra la mic, se adaugă carnea de curcan și cartofi, și se fierbe timp de inca 2-3 minute, apoi se adaugă chutney de mango.
  7. Presărați cu coriandru și serviți cu orez sau pâine naan.

Poftă bună!

 

Încearcă și: Supă minestrone cu curcan

 

Sursă foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.