Ia-ți doza de energie la prânz cu un preparat complet.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- 1 ceapă, tocată mărunt
- 6 ciocănele de pui, tocate
- 2 cartofi, tăiați în cuburi mici
- 2 linguri pastă de curry ușoară
- 500 g de roșii passata la cutie
- 200 g fasole verde fină
- 150 g iaurt natural
- orez simplu sau pâine naan, pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și se gătește ceapa împreună cu carnea de pui pentru 5 minute, până când ceapa devine moale.
- Se adaugă cartofii, pasta de curry și passata, se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe ușor timp de 15 minute.
- Se adaugă fasolea și un strop de apă și se fierbe timp de 10-15 minute, până când toate legumele sunt fragede, iar puiul este gătit.
- Se îndepărtează de pe sursa de foc și se încorporează iaurtul.
- Se servește cu orez fiert sau pâine naan.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu