1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste ceapa si vanata pana devin aurii.
2. Adauga ghimbirul, ardeiul iute si pasta de curry si lasa la fiert cateva minute.
3. Adauga dovleacul, lintea, laptele de cocos, zeama si frunza de lime si lasa la fiert usor pana sunt gata legumele.
4. Se serveste cu orez si suc de lime stropit deasupra.
Poza principala
1 lingura de ulei
1 ceapa taiata
1 vanata, taiata cuburi
5cm de ghimbir, ras
1 ardei iute rosu, taiat fasii
80g de pasta rosie de curry
500g de dovleac, decojit si taiat bucati
1/2 cana de linte roz
200ml de lapte de cocos
2 cani de zeama de legume
1 frunza de lime
Pentru servire
sucul a 2 lime
orez
Picant? Dulce? Amandoua! Aceasta reteta nu este recomandata „traditionalistilor”.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu