1. Incalzeste uleiul intr-o oala si rumeneste puiul pe toate fetele. Scoate-l si inabuse ceapa in acelasi ulei. Adauga ghimbirul, praful de curry si usturoiul.
2. Pune puiul inapoi in oala si adauga supa, sucul de portocale si chutney-ul. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa la fiert timp de 30 de minute.
3. Adauga cartofii si dovleacul. Mai lasa inca 30 de minute la fiert si adauga apa sau supa daca scade prea mult. Cand legumele sunt moi, adauga dovleceii si lasa la fiert pana se inmoaie. Serveste cu orez.
30ml de ulei de masline
6 bucati de pui
1 ceapa, taiata
10g de ghimbir ras
15g de praf de curry
1 catel de usturoi, feliat
250ml de supa de pui
125ml de suc de portocale
60ml de chutney
sare si piper
2 cartofi mari, curatati
250g de dovleac
6 dovlecei, rasi
Adaugă comentariu