1. Incalziti unt intr-o tigaie, adaugati carnea de vita si rumeniti-o cateva minute. Scoateti-o si lasati-o pe un platou. Adaugati ceapa si marul si caliti pentru cateva minute. Presarati apoi praful de curry, fierbeti pentru 1 minut, apoi adaugati faina, amestecand.
2. Turnati laptele de cocos sau zeama de vita si inca pe atat apa fierbinte. Aduceti la fierbere. Cand clocoteste, adaugati carnea si fierbeti la foc mic pentru 20-30 de minute, pana cand carnea este frageda. Puneti fasolea verde. Dupa 5 minute, adaugati chutney-ul de rosii si zeama de lamaie.
30 g unt
250 g carne de vita, taiata cubulete
1 ceapa, curatata si tocata
1 mar, curatat si tocat
2 lingurite praf de curry
1 lingura faina
165 ml lapte de cocos/zeama de vita
100 g fasole verde
1 lingura chutney de rosii
2 lingurite zeama de lamaie
Adaugă comentariu