1. Incalziti 20ml de ulei si prajiti ceapa si usturoiul pana se rumenesc. Adaugati curcuma si praful de curry, apoi prajiti pentru cateva minute. Puneti otet si scoateti intreaga compozitie din vas, lasand-o deoparte.
2. Incalziti restul uleiului in vas si prajiti carnea la foc mare pana se rumeneste. Asezonati cu sare si piper.
3. Reintroduceti ceapa prajita cu usturoiul si amestecul de mirodenii in vasul cu carne, adaugati apa si amestecati bine.
4. Adaugati rosiile din conserva, zaharul brun si morcovii si lasati sa fiarba aproximativ 40 de minute. Serviti pe pat de orez.
50ml ulei de masline
2 cepe mari, taiate marunt
2 catei de usturoi pisati
3g curcuma pisata
10g pudra curry
15ml otet alb
1.5kg carne (vita sau porc)
sare si piper negru proaspat macinat
50ml apa
1 x 400g rosii la conserva
15ml zahar brun
2 morcovi, curatati si taiati
Adaugă comentariu