Home » Vegetarian & vegan » Curry vegetarian rapid
Vegetarian & vegan

Curry vegetarian rapid

1. Puneti mugurii de fasole intr-o cratita, adaugati 3 cani de apa si aduceti la fierbere. Inabusiti pentru 30 de minute la foc mic, pana cand fasolea se inmoaie si se destrama. Adaugati apa in plus, daca este necesar.

2. Incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa pana se rumeneste.

3. Adaugati usturoiul, ghimbirul, ardeii iuti si mustarul boabe si fierbeti, amestecand, pentru un minut. Cand mustarul incepe sa pocneasca, adaugati frunzele de curry, turmericul, chimionul si coriandrul si fierbeti pentru doua minute.

4. Adaugati si ceapa.

5. Puneti spanacul, amestecati si fierbeti pentru 2 minute sau pana cand spanacul este de un verde foarte puternic. Puneti si mugurii de fasole fierti si amestecati.

6. Stoarceti lamaia si asezonati.

7. Serviti imediat, cu orez basmati.

Poza principala

h_00820387_mica.jpg

200 g muguri de fasole mung
2-3 linguri ulei de floarea soarelui
2 cepe, tocate
1 catel de usturoi, curatat si tocat
3 cm de ghimbir, ras
2 ardei iuti verzi, fara seminte, tocati
1 lingurita mustar boabe
10 frunze de curry
1/2 lingurita turmeric macinat
1 lingurita chimion
1 lingurita coriandru macinat
4 maini frunze de spanac
jumatate de lamaie
sare de mare si piper negru proaspat macinat

O reteta simpla si plina de arome.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.