1. Taie piptul de pui cubulete si lasa deoparte. Taie marunt ceapa verde, ardeii, usturoiul, lemongrassul, ghimbirul si frunzele de coriandru.
2. Pune ceapa verde, ardeii, usturoiul, lemongrassul, ghimbirul, coriandrul, ueliul de masline, sosul de peste, sarea si piper intr-un blender pana obtii o pasta omogena. Marineaza puiul in pasta timp de o ora.
3. Incalzeste ulei de susan si ulei de masline intr-o oala mare. Prajeste puiul marinat. Indeparteaza cuburile de pui si adauga sare si piper.
4. Pune puiul inapoi, adauga laptele de cocos si nucile. Lasa la fiert timp de 10 minute.
5. Serveste cu frunze de coriandru si orez brun.
6 bucati de piept de pui fara os si fara piele
Pasta curry verde
6 cepe verzi
4 ardei verzi
4 catei de usturoi
3 tulpini de lemongrass
45g de ghimbir proaspat
80g de frunze de coriandru proaspat
60ml de ulei de masline
5ml de sos de peste
sare si piper
Pentru prajire si servire
ulei de susan si ulei de masline
sare si piper
400ml de lapte de nuca de cocos
125g de nuci acaju, zdrobite
coriandru in plus pentru garnisire
orez brun
Adaugă comentariu