- Pentru început, puneți buchețelele de conopidă într-un procesor de alimente și mărunțiți până când capătă aspectul bobului de orez.
- Tocați restul ingredientelor și bateți ouăle într-un castron.
- Căliți baconul într-o tigaie și când începe să își lase grăsimea, adăugați ouăle bătute, pentru a forma o omletă.
- Feliați omleta și lăsați-o deoparte.
- Căliți ceapa tocată până când se înmoaie.
- Adăugați ciupercile feliate, sare și piper.
- Adăugați ghimbirul și gătiți pentru 30 de secunde.
- Adăugați conopida, acoperiți cu un capac și lăsați pe foc pentru 5 minute.
- Când conopida este ușor moale, adăugați nuca de cocos, ierburile și omleta fâșii.
- Pentru un plus de savoare adăugați oțet din nucă de cocos sau sos de pește.
Credit Foto: Fotolia/ juliew
Poza principala
- 1 conopidă mică, desfăcută în buchețele
- 2 ouă
- 20 g ghimbir proaspăt
- 4 ciuperci feliate
- 5 felii bacon, prăjite și mărunțite
- 2 bucăți praz, feliat
- 2 linguri coriandru tocat
- 2 linguri busuioc tocat
- 1 lingură mentă tocată
- 1-2 linguri nucă de cocos
- sare
- piper măcinat
- un strop oțet nucă de cocos ( opțional )
- un strop sos de pește ( opțional )
Cușcus fără gluten dintr-un amestec de conopidă, ghimbir și nucă de cocos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu