Home » Cuscus asiatic de conopida

Cuscus asiatic de conopida

  1. Pentru început, puneți buchețelele de conopidă într-un procesor de alimente și mărunțiți până când capătă aspectul bobului de orez.
  2. Tocați restul ingredientelor și bateți ouăle într-un castron.
  3. Căliți baconul într-o tigaie și când începe să își lase grăsimea, adăugați ouăle bătute, pentru a forma o omletă.
  4. Feliați omleta și lăsați-o deoparte.
  5. Căliți ceapa tocată până când se înmoaie.
  6. Adăugați ciupercile feliate, sare și piper.
  7. Adăugați ghimbirul și gătiți pentru 30 de secunde.
  8. Adăugați conopida, acoperiți cu un capac și lăsați pe foc pentru 5 minute.
  9. Când conopida este ușor moale, adăugați nuca de cocos, ierburile și omleta fâșii.
  10. Pentru un plus de savoare adăugați oțet din nucă de cocos sau sos de pește.

  Credit Foto: Fotolia/ juliew

Poza principala

cuscus_de_conopida.jpg

  • 1 conopidă mică, desfăcută în buchețele
  • 2 ouă
  • 20 g ghimbir proaspăt
  • 4 ciuperci feliate
  • 5 felii bacon, prăjite și mărunțite
  • 2 bucăți praz, feliat
  • 2 linguri coriandru tocat
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 1 lingură mentă tocată
  • 1-2 linguri nucă de cocos
  • sare
  • piper măcinat
  • un strop oțet nucă de cocos ( opțional )
  • un strop sos de pește ( opțional ) 
Cușcus fără gluten dintr-un amestec de conopidă, ghimbir și nucă de cocos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.