- Gătiți cușcușul conform indicațiilor de pe cutie.
- Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și gătiți pentru 4 minute amestecând ocazional.
- Adăugați roșiile, măslinele, vinul alb, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper.
- Mențineți pe foc în punctul de fierbere pentru 4-6 minute.
- Adăugați creveții și acoperiți vasul cu un capac.
- Mențineți pe foc pentru un interval de 3-6 minute.
- Serviți preparatul cu cușcuș.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 250 g cușcuș
- 1 lingură ulei măsline
- 1 ceapă mică tocată
- 1 cutie roșii la conservă
- 180 g măsline verzi făr sâmburi
- 125 ml vin alb
- sare
- piper
- 450 g creveți curățați
Împarte o porție de sănătate cu colegii de birou. Pregătește un preparat cu care îi vei cuceri.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu