Mâncăruri

Cuscus cu creveti, rosii si masline

  1. Gătiți cușcușul conform indicațiilor de pe cutie.
  2. Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și gătiți pentru 4 minute amestecând ocazional.
  3. Adăugați roșiile, măslinele, vinul alb, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper. 
  4. Mențineți pe foc în punctul de fierbere pentru 4-6 minute.
  5. Adăugați creveții și acoperiți vasul cu un capac.
  6. Mențineți pe foc pentru un interval de 3-6 minute.
  7. Serviți preparatul cu cușcuș.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

cuscus_cu_creveti_rosii_si_masline.jpg

  • 250 g cușcuș
  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ceapă mică tocată
  • 1 cutie roșii la conservă 
  • 180 g măsline verzi făr sâmburi
  • 125 ml vin alb 
  • sare
  • piper
  • 450 g creveți curățați
Împarte o porție de sănătate cu colegii de birou. Pregătește un preparat cu care îi vei cuceri.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE