Cuscus cu legume si carne

Prepară cușcușul conform indicațiilor de pe cutie.
Lasă-l să se umfle pentru 15 minute.
Într-o cratița pune untul la topit. Adaugă ceapa, după ce se călește adaugă carnea tăiată în cuburi.
Adaugă 1 pahar de vin alb, puțină apă și lasă să fiarbă 25 minute.
Într-o alta tigaie, trage legumele în ulei de măsline.
Prunele lasă-le să se hidrateze în apă caldă.
Adaugă peste carne pătrunjelul tocat, fructele hidratate și legumele.
Lasă să fiarbă totul pentru 10 minute.
Așează pe farfurie cușcușul și deasupra legumele cu carne.

Credit foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

cuscus_legume_carne_oaie.jpg

500 g cușcuș
2 cepe roșii
4 linguri ulei măsline
1 legătură pătrunjel
100 g prune uscate
150 unt
400 g carne de oaie
100 ml vin alb
2 dovlecei
1 ardei gras roșu
1 ardei gras galben
sare
piper
jumătate linguriță ghimbir

Cușcuș aromat si accesorizat cu prune uscate și ghimbir.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE