De sezon Gustari si garnituri Legume

Ciuperci de toamnă cu brânză

Avem un aperitiv super rapid cu ciuperci și brânză Gorgonzola.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100 g gorgonzola sau brțnză cu mucegai albastru
  • 25 g nuci, tocate
  • 4 crenguțe cimbru
  • 1 bucată unt, tăiat în cuburi
  • frunze de rucola pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Aranjați ciupercile pe o tavă de copt. Împrăștiați deasupra brânza, nucile, crenguțele de cimbru și untul.
  3. Introduceți tava în cuptor și gătiți timp de 10 minute, până când brânza se topește și ciupercile sunt moi.
  4. Aranjați frunze de rucola pe un platou și așezați ciupercile deasupra.
  5. Serviți imediat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE