De sezon Deserturi Prajituri si tarte

Crumble cu piersici

Sărac în grăsimi, dar extrem de gustos, un desert perfect.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 3 cutii X 410 g felii piersici
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 1 linguriță sirop de agave
  • 140 g făină
  • 50 g terci de ovăz
  • 25 g unt rece, ras

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C.
  2. Se scurg piersicile, dar se păstrează sucul.
  3. Așezați piersicile într-un vas de copt adânc, cu diametrul de aproximativ 20 x 30 cm.
  4. Răzuiți coaja de lamaie și sucul peste care adăugați siropul de agave și amestecati totul împreună.
  5. Într-un castron, combinați făina, ovăzul, unt și 4 linguri suc păstrat de la piersici.
  6. Se amestecă împreună, la început cu lingura, apoi cu degetele, până când se obține un amestec sfărâmicios.
  7. Distribuiți peste piersici, apoi coaceți timp de 35 de minute până când devine crocant în partea de sus.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE