De vara Legume Salate Slowly Veggie Vegetarian

Avocado umplut cu fasole și brânză feta

avocado umplut cu fasole si branza feta

Când nu mai ai idee ce poți face cu un avocado, te insiprăm să alegi un avocado umplut cu fasole și brânză feta.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Avocado umplut cu fasole și brânză feta

Ingrediente:

  • 1/2 linguriță semințe chimen
  • 200 g fasole roșie la conservă ( scursă bine de excesul de zeamă )
  • coaja și sucul de la 1/2 limetă
  • 1/2 limetă feliată
  • 3 roșii tăiate cuburi
  • 1 ceapă eșalotă, tocată
  • 1 ardei iute verde, fără semințe și fin tocat
  • 1 pumn coriandru tocat
  • 85 g brânză feta
  • 1-2 avocado ( în funcție de mărime )

Modalitate de preparare:

  1. Plasați semințele de chimen într-o tigaie mică și prăjiți-le câteva secunde.
  2. Într-un castron mare se amestecă chimenul cu fasolea, coaja de lime și sucul, roșiile, ceapa, ardeiul iute și coriandru.
  3. Adăugați brânza feta mărunțită și amestecați.
  4. Umpleți câte o jumătate de avocado cu acest amestec.
  5. Presărați cu frunze de coriandru, decorați cu felii de limetă și serviți.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE