Carne De vara Feluri principale Sandvisuri si tarte

Burger cu brie

Arome naturale pentru un gust irezistibil. Burger cu brânză brie.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 500g carne tocată de vită, macră
  • 1 ceapă mică rasă
  • 2 lingurițe sos Worcestershire
  • 4 frunze de busuioc, mari
  • 50 g brie, tăiată în 4
  • 2 roșii deshidratate în ulei, tăiate în jumătate
  • frunze de salată și roșii pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se scoate carnea tocată din frigider cu 30 de minute înainte de a prepara burgerii.
  2. Plasați carnea într-un bol și amestecați-o cu sare, piper, sos și ceapa dată pe răzătoare.
  3. Amestecați carnea cu mâinile și distribuiți-o în 4 grămezi.
  4. Înfășurați câte o frunză de busuioc în jurul bucății de brânză și introduceți-o în carne împreună cu roșiile deshidratate.
  5. Formați câte o bilă, aplatizați-o ușor pentru a-i da forma unui burger și pentru a îmbrăca bucata de brânză.
  6. Încingeți grătarul timp de 5 minute.
  7. Plasați burgerii pe grătar și ungeți-i cu ulei de la roșiile deshidratate.
  8. Gătiți timp de 3-5 minute pe fiecare parte.
  9. Serviți cu frunze de salată, roșii sau alte legume la alegere.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE