De vara Feluri principale Legume Slowly Veggie Vegetarian

Cartofi noi cu fasole verde și creson

Profită de gustul irezistibil al cartofilor noi.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 250 g fasole verde
  • creson

Pentru dressing:

  • 1 cățel de usturoi
  • 1 lingură de oțet din vin roșu
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 3 linguri ulei măsline

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți cartofii timp de 15 minute, iar în ultimele 4 minute adăugați și fasolea verde.
  2. Scureți de excesul de apă și clătiți sub jet de apă rece.
  3. Amestecați ingredientele pentru dressing.
  4. Stropiți legumele cu sosul obținut.
  5. Împrăștiați cresonul deasupra și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE