Aperitive si salate De vara Gustari si garnituri Legume Mancaruri Salate Slowly Veggie

Fasole verde cu rosii coapte

Farfuria colorată și plină de vitamine este chiar aici.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 500 g fasole verde
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 căței de usturoi, feliați subțire
  • 2-3 ciorchine cu roșii cherry

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți fasolea într-o oală cu apă clocotită timp de 6-8 minute sau până când se înmoaie.
  2. Se scurge de excesul de apă și se clătește sub jet de apă rece.
  3. Lăsați fasolea deoparte.
  4. Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoiul și căliți ușor până se rumenește.
  5. Se adaugă fasolea, se amestceă bine și se lasă să se reîncălzească.
  6. Între timp gătiți roșiile pe un grătar până se rumenesc.
  7. Adăugați roșiile peste fasole, asezonați după gust, stropiți cu ulei de măsline și serviți.

Credit Foto:123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE