De vara Deserturi Inghetate Slowly Veggie Vegetarian

Înghețată de ciocolată raw vegană

Înghețată de ciocolată fără gluten, pare poveste? Nu, nu, se poate și la tine acasă!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 430 g lapte de cocos (la cutie, organic dacă este posibil)
  • 230 ml lapte de migdale
  • 1/2 linguriță gumă xantan
  • 80 g pudră de cacao
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 2-4 negrese fără gluten din fasole roșie
  • 50 g zahăr măcinat la mașina de cafea

Modalitate de preparare:

  1. Se pune laptele de cocos și laptele de migdale, guma de xantan, pudra de cacao, vanilia și zahărul într-un blender și se amestecă până când sunt bine combinate. Se transferă într-un vas, se acoperă cu un capac și se lasă la frigider câteva ore.
  2. O dată răcită compoziția, se toarnă în mașina de înghețată (În mod alternativ, se toarnă într-un recipient de congelator și se amestecă cu furculița la câteva ore)
  3. Când înghețata are o textură mai moale, se adaugă bucățile de brownie.
  4. Acoperiți și lăsați la rece până când este complet înghețată.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE