De vara Deserturi Inghetate

Înghețată pina colada

Gust intens de ananas și un desert irezistibil!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid + timpul de congelare

Porții: 8-10

Ingrediente:

  • 170 g ananas proaspăt
  • 30 ml rom alb
  • 400 ml cremă de cocos
  • 40 g zahăr

Modalitate de preparare:

  1. Adaugați ananasul într-un bol mic și stropiți cu rom alb.
  2. Agitați pentru a acoperi și lăsați timp de 5-10 minute, amestecând frecvent pentru a distribui aroma.
  3. Între timp, combinați crema de nucă de cocos și zahărul într-un blender amestecați la viteză mare timp de 1 minut pentru a încorpora pe deplin.
  4. Apoi se scurge ușor excesul de rom din ananas și se adaugă în blender.
  5. Pulsați ușor de câteva ori pentru a încorpora .
  6. Se adaugă amestecul în forme de înghețată și adăugați bastoanele.
  7. Lăsați la congelator aproximativ 4-6 ore.
  8. Pentru a scoate din matriță, lăsați 10 minute la temperatura camerei sau scufundați câteva secunde în apă caldă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE