De vara Legume Paste Slowly Veggie

Paste cu ton, pesto și rucola

Pesto cu pătrunjel, suc de lămâie și paste. Poftă bună!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g paste făinoase
  • 140 g  fasole verde congelată
  • 200 groșii cherry, tăiate în jumătate
  • 1 legătură mare de pătrunjel, tocat
  • 100 g rucola
  • 180 g ton, în ulei de floarea-soarelui, scurs
  • coaja și zeama de la 1 lămâie
  • 180 g ton în suc propriu, scurs
  • 2 linguri de smântână sau cremă de brânză

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți pastele într-o tigaie mare cu apă clocotită sărată, adăugând fasolea verde și roșiile în ultimele 3 minute din timpul de preparare.
  2. Scurgeți excesul de apă, păstrați însă o ceașcă pentru la final.
  3. Combinați pătrunjelul, jumătate din cantitatea de rucola, 3 linguri de ulei de la ton, coaja de lămâie și sucul, împreună cu condimente după gust.
  4. Pulsați la viteză mare până obțineți un sos consistent.
  5. Combinați pastele și legumele în tigaie, adăugând ambele conserve de ton și smântâna sau crema de brânză, amestecând pentru a combina.
  6. Îndepărtați de pe sursa de foc și adăugați la final restul frunzelor de rucola.
  7. Dacă mai este necesar pentru sos, completați cu apa de la paste.
  8. Serviți cu parmezan.

Credit Foto: 123RF

 

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE