De vara Feluri principale Paste

Paste primăvăratice cu kale

Farfurie cu gust în doar 20 de minute.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g penne
  • 200 g kale
  • 100 g bacon
  • 1 ceapă roșie fin feliată
  • 100 g brânză de capră
  • parmezan (opțional)

Modalitate de preparare:

  1. Se fierb pastele în apă sărată conform indicațiilor de pe cutie iar în ultimele 2 minute adăugați varza kale.
  2. Scurgeți de excesul de apă păstrând câteva linguri în cazul în care mai este nevoie.
  3. Prăjiți baconul până se rumenește ușor.
  4. Scoateți baconul din tigaie, curățați excesul de grăsime și adăugați ceapa.
  5. Prăjiți-o timp de 2-3 minute.
  6. Adăugați pastele și varza kale în tigaie.
  7. Adăugați tot acum și apa păstrată de la paste.
  8. Completați cu baconul și brânza de capră.
  9. Amestecați și distribuiți în boluri.
  10. Presărați parmezan pe deasupra dacă doriți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE