Carne De vara Feluri principale Fripturi Mancaruri

Pui flambat cu sparanghel

Cină elegantă și primăvăratică, ideală pentru o seară romantică.

Dificultate: mediu

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 piepți de pui ( dezosați)
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 cub unt
  • 4 cepe eșalote, fin tocate
  • 4 linguri coniac
  • 300 ml supă de pui
  • 16 fire sparanghel
  • 4 linguri smântână
  • 1 lingură tarhon tocat

Modalitate de preparare:

  1. Pudrați puiul cu făină condimentată după gust.
  2. Plasați uleiul și untul într-o tigaie să se încingă.
  3. Adăugați carnea de pui și prăjiți pe toate părțile până când se rumenește frumos.
  4. Adăugați ceapa și prăjiți până se înmoaie.
  5. Se toarnă coniacul și se dă foc. Stai deoparte până când flăcările coboară.
  6. Turnați supa de pui și aduceți în punctul de fierbere.
  7. Lăsați focul la mic, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 15 minute.
  8. Adăugați sparanghelul și fierbeți încă 5 minute.
  9. Amestecați cu smântână și tarhon.
  10. Asezonați după gust și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE