Aperitive si salate De vara Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Roșii coapte

Gustul irezistibil al roșiilor coapte pot fi potrivite în orice moment al zilei.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții:4

Ingrediente:

  • 10 roșii mari, tăiate în jumătate
  • 4 căței de usturoi
  • 1/2 pachet cimbru
  • 3 linguri oțet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 160 de grade.
  2. Se plasează roșiile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  3. Presărați cimbru, usturoiul, oțetul balsamic și uleiul de măsline.
  4. Condimentați după gust cu sare și piper.
  5. Introduceți tava în cuptor pentru 60 de minute.
  6. Lăsați roșiile să se răcească câteva minute, înainte de a fi servite.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE