Aperitive si salate De vara Mancaruri

Roșii picante cu ouă la cuptor

20 de minute pentru un preparat cu mult gust.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 8 roșii tăiate în jumătate
  • 1 cățet de usturoi, feliat subțire
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 200 g spanac
  • 4 ouă

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 de grade.
  2. Se pun ciupercile și roșiile în 4 recipiente termorezistente.
  3. Se distribuie usturoiul în aceste vase.
  4. Stropiți preparatul cu ulei și condimentați după gust.
  5. Coaceți 10 minute.
  6. Între timp, plasați spanacul într-o strecurătoare și stropiți cu apă clocotită cât să se ofilească.
  7. Lăsați-l să scurgă excesul de apă și adăugați-l peste mâncare.
  8. Spargeți câte un ou în fiecare vas și reintroduceți în cuptor pentru încă 10 minute.

Credit Foto:123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE