Aperitive si salate De vara Legume Salate Slowly Veggie Vegetarian

Salată cu avocado, busuioc și brânză feta

Merge chiar și la micul dejun această salată!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4-6

Ingrediente:

  • 1/2 castravete
  • 2 roșii
  • 2 bucăți avocado
  • 1 mână frunze de busuioc
  • 1 pungă amestec de frunze
  • 1 linguriță muștar englezesc
  • 1 1/2 linguriță oțet din vin roșu
  • 50 g brânză feta

Modalitate de preparare:

  1. Tocați roșiile și castravetele pe un tocător mai mare.
  2. Tăiați în două fructele de avocado și scoateți sâmburii.
  3. Scoateți miezul de avocado, puneți-l peste roșii și castravete, apoi tocați-le pe toate.
  4. Adăugați frunzele de busuioc continuând să tocați.
  5. Răsturnați amestectul peste restul ingredientelor.
  6. Faceți o adâncitură în mijlocul frunzelor și adăugați o linguriță de muștar englezesc, un praf de sare, 5 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 linguri oțet din vin roșu.
  7. Tocați și amestecați din nou.
  8. Completați cu ulei de măsline dacă mai este necesar, iar la final fărâmițați brânza feta.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE