Aperitive si salate De vara Legume Salate Slowly Veggie Vegetarian

Salată cu halloumi, portocale și mentă

Meniu vegetarian cu gust, culoare și vitamine.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 3 portocale medii, feliate
  • 1 buchet mentă tocată
  • 4 lingurițe oțet de vin alb
  • 3 linguri ulei măsline
  • 500 g brânză halloumi
  • 50 g nuci, prăjite
  • 150 g frunze rucola/ spanac

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți o tigaie pe foc mediu.
  2. Într-un castron combinați portocalele înpreună cu sucul acestora, menta, oțetul și uleiul de măsline.
  3. Asezonați și amestecați ușor.
  4. Feliați brânza halloumi  și prăjiți-o câte 1-2 minute pe fiecare parte.
  5. Amestecați nucile cu frunzele de salată și adăugați feliile de brânză prăjite.
  6. Adăugați amestecul de mentă și portocale.
  7. Amestecați și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE