De vara Feluri principale Legume Paste

Spaghetti cu pesto

Simplu, aromat, colorat și sățios. Meniu de vară, lejer și ideal pentru masa de prânz.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g spaghetti
  • 4-5 mâini frunze busuioc proaspăt
  • 5 căței usturoi
  • 60 g semințe de pin
  • 150 ml ulei măsline
  • 2-3 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • parmezan opțional pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Cât timp pastele se fierb, combinați frunzele de busuioc, uleiul de măsline, semințele de pin și usturoiul într-un blender.
  3. Pulsați la viteză mare până când frunzele sunt complet încorporate și mărunțite.
  4. Adăugați parmezanul și amestecați pentru a combina aromele.
  5. Scurgeți pastele de excesul de apă.
  6. Adăugați sosul pesto și roșii cherry opțional.
  7. Presărați la final parmezan și serviți imediat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE