De vara Legume Slowly Veggie Supe si ciorbe

Supă de dovlecei cu cartofi și brânză

15 minute pentru un bol plin cu gust! Rețeta ideală pentru vară.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 8

Supă cremă de dovlecei

Ingrediente:

  • 500 g cartofi tăiați cuburi
  • 2 cuburi supă concentrată de legume
  • 1 kg dovlecei
  • 1 legătură ceapă verde
  • 100 g brânză cheddar maturată
  • un praf nucșoară

Modalitate de preparare:

  1. Se pun cartofii într-o tigaie mare, cu suficientă apă pentru a-i acoperi și se adaugă cuburile de supă.
  2. Se aduce în punctul de fierbere, apoi se acoperă și se lasă timp de 5 minute.
  3. Se adaugă dovleceii, se pune capacul din nou și se fierbe timp de încă 5 minute.
  4. Completați cu ceapa verde, acoperiți și se fierbe timp de 5 minute.
  5. Se îndepărtează tigaia de pe foc, apoi se încorporează brânza și se asezonează cu nucșoară, sare și piper.
  6. Treceți amestecul prin blender pentru a obține o textură cremoasă.
  7. Serviți cu brânză rasă pe deasupra, ceapa verde și piper.
  8. Supa se poate păsatra la congelator timp de 3 luni.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE