Carne De Paste Fripturi Mancaruri Tocanite

Miel cu legume

Influențe mediteraneene și o rețetă cu care tot ce poți face este să impresionezi.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250 g carne de miel, macră
  • 140 g ceapă eșalotă, tăiată în jumătate
  • 2 dovlecei mari, tăiați bucăți
  • 1/2 linguriță chimen
  • 1/2 linguriță boia
  • 1/2 linguriță coriandru măcinat
  • 1 ardei roșu, 1 ardei verde și 1 ardei galben, tăiați în bucăți
  • 1 cățel de usturoi, feliat
  • 150 ml stoc legume
  • 250 g roșii cherry
  • 1 pumn frunze coriandru, tocate

Modalitate de preparare:

  1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare și se gătește mielul împreună cu cepele la foc iute timp de 2-3 minute.
  2. Se adaugă dovleceii și se gătește timp de 3-4 minute până când se înmoaie.
  3. Se adaugă condimentele, ardeii și usturoiul.
  4. Lăsați focul la mic și gătiți timp de 4-5 minute.
  5. Turnați stocul de legume pentru a acoperi ingredientele, adăugați roșiile și acoperiți vasul cu un capac.
  6. Fierbeți 15 minute și asezonați după gust.
  7. Serviți cu coriandru proaspăt.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE