Carne De Paste Feluri principale Fripturi Tocanite

Rețetă de miel marocan

Relaxează-te și printează o rețetă simplă pentru o cină delicioasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 500 g miel
  • 2 lingurițe boia
  • 3 lingurițe scorțișoară
  • 2 X 400 g roșii la cutie
  • 1 lingură pătrunjel tocat

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți o tigaie mare antiaderentă.
  2. Adăugați mielul și gătiți-l pe toate părțile până își schimbă culoarea.
  3. Adăugați condimentele și amestecați timp de 1-2 minute.
  4. Se toarnă roșiile împreună cu pătrunjelul tocat.
  5. Se aduce în punctul de fierbere, se acoperă cu un capc și se lasă la fiert timp de 30 de minute.
  6. Se servește cu pătrunjel tocat pe deasupra.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE