De sezon Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Sfeclă roșie cu miere de albine

Cald sau rece, acest preparat este o încâtare a papilelor gustative.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 600 g sfeclă roșie fiartă
  • 2 lingurițe cimbru proaspăt
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 2 lingurițe miere de albine

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
  2. Taie fiecare sfeclă în 4-6 felii și așezați-le într-o tavă.
  3. Se amestecă împreună ingredientele rămase și se toarnă peste sfeclă.
  4. Asezonați bine și amestecați împreună pentru a acoperi fiecare bucată de sfeclă cu dressing.
  5. Coaceți în cuptor timp de 25 de minute până când preparatul devine lipicios.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE