De sezon De vara Legume Mancaruri Vegetarian

Vinete cu dressing cremos

Super vinete coapte cu dressing cremos și aromat.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 vinete, tăiate în felii de circa 5 mm grosime
  • ulei de măsline
  • 1 linguriță ulei de măsline extra virgin
  • 3 lingurițe iaurt grecesc
  • 1 linguriță pastă susan
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 linguriță coriandru proaspăt

Modalitate de preparare:

  1. Se încingeo tigaie sau o tigaie tip grill.
  2. Se unge fiecare felie vânătă cu ulei de măsline.
  3. Gătiți în loturi timp de 2-3 minute, întorcând o dată, până vinetele sunt ușor moi.
  4. Așezați feliile de vinete pe un platou și presărați piper măcinat.
  5. Pentru a face dressingul, amestecați ingredientele rămase până când sunt bine combinate și asezonați după gust.
  6. Așezați sosul peste vinete și serviți.
  7. Pentru un platou mai consisten, puteți adăuga peste vinete și felii de mozzarella.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE