Potriviti cuptorul la 180 de grade.
Incalziti ciocolata si untul intr-o cratita pana se topesc. Indeparati de pe foc si turnati intr-un castron. Adaugati zaharul, ouale, esenta de vanilie, faina si praful de copt. Mixati pana obtineti o compozitie omogena. Adaugati nucile si amestecati.
Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti pentru 50 de minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca pe un platou.
Pentru glazura: dizolvati cafeaua solubila intr-o lingura de apa fiarta, apoi adaugati zaharul pudra. Amestecati, adaugand apa, daca este cazul.
Taiati prajitura si glazurati fiecare bucata, ca in imaginea de mai sus.
125 g ciocolata simpla
150 g unt
300 g zahar brun
3 oua
1 lingurita esenta de vanilie
175 g faina
1 lingurita praf de copt
125 g nuci, tocate
Pentru glazura:
1 lingurita granule cafea solubila
125 g zahar pudra
Adaugă comentariu