Freaca margarina cu zaharul. Adauga putina coaja de lamaie si portocala si ouale batute cu un praf de sare. Incorporeaza faina proaspat cernuta si framanta un aluat sfaramicios. Intinde o foaie foarte subtire si coace-o pe fundul unei tavi unse cu putina margarina.
Trece biscuitii pe razatoarea mare, apoi adauga atat lapte cat sa-i inmoi putin. Pune zaharul, miezul de nuca macinat, romul, margarina inmuiata si cacaua. Compozitia astfel obtinuta intinde-o peste blatul copt si racit.
Lasa la rece aceast desert rapid pentru cel putin doua ore, dupa care taie In patrate potrivite. Uneste apoi doua patrate intre ele cu putina crema de ciocolata sau cafea.
Revista FEMEIA DE AZI
Pentru blat:
250 g margarina
250 g zahar
1 ou
3 galbenusuri
faina cat cuprinde
coaja de lamaie si portocala
sare
Pentru crema de nuci:
300 g biscuiti populari
150 ml lapte
2 linguri cu rom
100 g margarina sau unt
200 g nuci
2 linguri cu cacao
3 linguri cu zahar pudra
Adaugă comentariu