Se incinge o tigaie cu strat antiaderent si se prajesc putin nucile. Dupa racorire, 100 g se macina fin in robot, iar restul se pastreaza pentru topping.
Se bate frisca impreuna cu esenta de vanilie. Cu mixerul se bate crema de branza pana se face spuma si se adauga 150 g frisca, mixand pana la omogenizare.
Se incalzeste serbetul de ciocolata si se adauga nucile macinate, amestecand bine pana la omogenizare. In pahare, se pun straturi succesive de serbet si de compozitie alba, si firicele de topping rosu.
Dupa ce s-au umplut paharele cu crema de branza, se orneaza acest desert rapid cu restul de frisca, topping rosu si cu nucile intregi.
Desert cu nuga si mascarpone
Sursa: Revista FEMEIA.
1 pachet crema de branza,
250 g frisca lichida,
200 g nuci pecan,
1 lingurita esenta de vanilie 30 ml,
1 borcan de serbet de ciocolata,
topping de capsune
Adaugă comentariu