1.Se sfarama cele doua nuga, apoi se pun intr un mixer impreuna cu biscuitii amaretti si se mixeaza cateva secunde.
2.Se inmoaie gelatina in apa rece.
3.Se separa albusurile de galbenusuri.
4.Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema de un galben pal.
5.Apoi se amesteca cu compozitia de nuga si biscuiti.
6.Intr-un vas, la foc mic, se pun gelatina si Cointreau pana se topeste gelatina, apoi se lasa la racit. Dupa ce se raceste, se amesteca cu mascarpone.
7.Se bat albusurile spuma si se amesteca cu crema de mascarpone.
8.Cele doua creme se amesteca, apoi se pun in forme , se acopera cu folie si se dau la frigider pentru 4 ore.
9.La servire, se indearteaza folia, se rastoarna forma si se serveste crema decorata cu ciocolata rasa si scortisoara.
500g de branza
200g nuga cu migdale
200g nuga cu nuci
50g biscuiti amaretti
4 oua
60g zahar
3 foi de gelatina
1 pahar de Cointreau
80g ciocolata cu continut ridicat de cacao
scortisoara
Adaugă comentariu