Desert cu pere in sos de vin rosu

  1. Cominați vinul, zahărul, scorțișoara și vanilia într-o tigaie și mențineți pe foc până când zahărul este complet dizolvat.
  2. Adăugați perele și asigurați-vă că acestea sunt complet acoperite de vin.
  3. Lăsați-le să fiarbă timp de 30 de minute.
  4. Dacă perele sunt mai coapte acestea pot fi gata și în 20 de minute.
  5. Acest desert poate fi pregătit și cu 2 zile înainte de servire.
  6. Înainte ca desertul să fie servit, scoateți perele pe o farfurie și continuați să fierbeți vinul timp de 30 de minute, pentru a avea o consistență siropoasă.
  7. Scoateți perele din frigider cu 1 oră înainte de momentul servirii.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

desert_cu_pere_in_sos_de_vin_rosu.jpg

  • 750 ml vin roșu
  • 200 g zahăr pudră
  • 2 batoane scorțișoară
  • 1 păstaie de vanilie, tăiată în 2
  • 4 pere decojite
Un desert impresionant, gustos și elegant.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE