- Cominați vinul, zahărul, scorțișoara și vanilia într-o tigaie și mențineți pe foc până când zahărul este complet dizolvat.
- Adăugați perele și asigurați-vă că acestea sunt complet acoperite de vin.
- Lăsați-le să fiarbă timp de 30 de minute.
- Dacă perele sunt mai coapte acestea pot fi gata și în 20 de minute.
- Acest desert poate fi pregătit și cu 2 zile înainte de servire.
- Înainte ca desertul să fie servit, scoateți perele pe o farfurie și continuați să fierbeți vinul timp de 30 de minute, pentru a avea o consistență siropoasă.
- Scoateți perele din frigider cu 1 oră înainte de momentul servirii.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 750 ml vin roșu
- 200 g zahăr pudră
- 2 batoane scorțișoară
- 1 păstaie de vanilie, tăiată în 2
- 4 pere decojite
Un desert impresionant, gustos și elegant.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu