1.Incalzeste cuptorul. Spala piersicile si taie-le pe jumatate, apoi asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
2.Zdrobeste biscuitii si amesteca-i impreuna cu scortisoara macinata, mierea si untul. Umple jumatatile de piersici cu aceasta compozitie.
3.Presara deasupra bobite de coacaze si da la cuptor pentru 15 minute ori pana cand piersicile s-au inmuiat putin.
4.Serveste piersicile coapte cu crema de mascarpone batut cu zahar.
Poza principala
Galerie foto
4 piersici
200 g mascarpone
30 g biscuiţi cu ovăz
sau digestivi
125 g coacăze
15 g unt
1 lingură cu zahăr pudră
1 miere
1/2 scorţişoară
Pentru musafiri neasteptati, prepara desertul cu piersici coapte, usor de facut si foarte aromat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu