Calea cea mai ușoară către o farfurie cu mult gust!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 700 g rubarbă
- 125 ml vin roze
- câteva fâșii de coajă de portocală
- 2 stele anason
- 85 g zahăr pudră
- 250 g mascarpone
Modalitate de preparare:
- Încălziți cuptorul la 200 de grade.
- Se taie bucățile de rubarbă în jumătate pe lungime, apoi în bucăți de mărimea unui deget.
- Plasați bucățile de rubarbă într-un vas termorezistent, apoi stropiți cu vin.
- Împrăștiați coaja de portocală și anasonul printre bucățile de rubarbă.
- Presărați deasupra zahărul pudră.
- Acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 20 de minute până când rubarba este fragedă.
- Îndepărtați folia și coaceți pentru încă 5 minute.
- Montați rubarba pe farfurii mici, însoțită de 1 lingură de mascarpone.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu