Incalzesti intr-o cratita sosul de ciocolata. Faramitezi biscuitii si ii amesteci cu sosul de ciocolata. Adaugi bucatelele de prune uscate si smantana pentru patiserie si amesteci.
Intr-o forma de tarta cu diametrul de 22 cm, pui hartie de copt si torni amestecul, il nivelezi si il lasi 1 ora in congelator. Dupa ce scoti prajitura inghetata, o tai in 8 bucati.
Asezi cate o felie de desert pe farfurii si o stropesti cu sos de vanilie, sos de ciocolata, apoi o decorezi cu feliute de capsune si frunzulite de menta. Daca vrei sa fie si mai dulce, o pudrezi.
Revista FEMEIA.
175 g sos de ciocolata amaruie
275 g biscuiti cu unt
115 g prune uscate tocate marunt
175 g smantana dulce pentru patiserie (cu putina grasime)
250 ml sos de vanilie
50 ml sos de ciocolata
frunzulite de menta
25 g capsune
Comentariu