Home » Deserturi & băuturi » Desert rapid cu piersici
Deserturi & băuturi

Desert rapid cu piersici

1.Spală și curăță de coajă fructele. Taie-le cuburi și pune miezul într-un blender. Mixează de câteva ori până se transformă într-un piure fin. dacă piersicile nu sunt foarte dulci, adaugă miere după gust.

2.Amestecă brânza mascarpone cu lingura până devine ca o spumă. Încorporează iaurtul bine scurs.

3.Pune în cupe, alternativ, câte un strat de piersici și amestec de mascarpone. Dă la rece măcar jumătate de oră înainte de a servi desertul rapid cu piersici decorat, opțional, cu frunze de mentă.

credit foto: © chosenone007 – Fotolia.com

Desert rapid cu fructe

Poza principala

desert_rapid_fotolia_64334768_subscription_l.jpg_c_chosenone007_-_fotolia.com_mica.jpg

6 piersici

250 g mascarpone

1 borcănel cu iaurt grecesc

1 linguriță cu miere (opțional)

frunze de mentă pentru decor

 

Desert rapid cu căpșuni

Ai poftă de un dulce ușor de pregătit? Sau ai mânca ceva rapid și gustos la micul-dejun? Încearcă rețeta de deset rapid cu piersici!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.