1.Spală și curăță de coajă fructele. Taie-le cuburi și pune miezul într-un blender. Mixează de câteva ori până se transformă într-un piure fin. dacă piersicile nu sunt foarte dulci, adaugă miere după gust.
2.Amestecă brânza mascarpone cu lingura până devine ca o spumă. Încorporează iaurtul bine scurs.
3.Pune în cupe, alternativ, câte un strat de piersici și amestec de mascarpone. Dă la rece măcar jumătate de oră înainte de a servi desertul rapid cu piersici decorat, opțional, cu frunze de mentă.
credit foto: © chosenone007 – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
6 piersici
250 g mascarpone
1 borcănel cu iaurt grecesc
1 linguriță cu miere (opțional)
frunze de mentă pentru decor
Ai poftă de un dulce ușor de pregătit? Sau ai mânca ceva rapid și gustos la micul-dejun? Încearcă rețeta de deset rapid cu piersici!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu