Home » Desert Royal

Desert Royal

1.Bate albușurile spumă cu un praf de sare. Încorporează gălbenușurile unul câte unul, amestecând de sus în jos, făina și zahărul vanilat.

2.Toarnă aluatul de ruladă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, nivelează ușor și dă la cuptorul încins întri 10-12 minute. Răstoarnă blatul și rulează foaia cu ajutorul unui prosop umezit ușor. Lasă să stea jumătate de oră și unge blatul cu gemul preferat, mscarpone frecat cu o lingură, apoi rulează mai strâns și lasă să se răcească, apoi taie în felii potrivit de groase.

3.Tapetează cu folie alimentară un castron potrivit ca mărime și “tapetează-l” cu felii de ruladă cu gem. Cu ajutorul unei linguri, umple mijlocul cu înghețata preferată și pune “capac” tot din felii de ruladă. Dă la congelator măcar jumătate de oră înainte de a servi desrtul Royal.

credit foto: © ld1976 – Fotolia.com

 

Ruladă cu gem de caise

Poza principala

desert_royal_fotolia_61880486_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg

6 ouă

6 linguri cu zahăr

6 linguri cu făină

1 pliculeț cu zahăr vanilat

400 g gem de căpșuni/cireșe/caise

400 g mascarpone

înghețată de căpșuni/cireșe/vanilie

sare

 

Ruladă cu frișcă

Pare complicat, dar desertul Royal este și ușor de pregătit, și răcoros, și foarte aspectuos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.