Deserturi & băuturi

Desert special

Text
Desert special
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
desert_special__mg_6931.jpg

Ingrediente

200 g floricele de porumb nesărate sau cereale
sticksuri umplute cu cremă de ciocolată
100 g ciocolată cu caramel
câteva forme de brioșe din hârtie sau pahare mai mici

Ingrediente – sos

100 g zahăr
50 g unt
250 ml frișcă lichidă

Mod de preparare

Caramelizezi zahărul cu untul și adaugi frișca, amestecând energic. Așezi floricelele de porumb pe fundul formelor, apoi pui peste ele sosul.

Topești ciocolata și ornezi cu ea și cu sticksurile umplute cu cremă de ciocolată.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE