Blog

Dieta toamnei

Sursa
e-cuisine.ro
Foto
Guliver/Thinckstock
În toamna aceasta, slăbeşte cu o dietă de şapte zile, flexibilă şi generoasă, care îţi permite să mănânci variat şi ce îţi place!
dieta_toamna__489907231.jpg

Este foarte uşor să începi!
1    Alimentele scrise cu litere îngroşate le poţi consuma în orice cantitate. Ele sunt cheia reuşitei dietei, nu vei simţi niciodată senzaţia de foame.
2   Câteva trucuri de aur: îndepărtează grăsimea de pe carne şi consumă carne de pui fără piele. Optează pentru alimente cu un conţinut redus de grăsimi.
3    Foloseşte oţet balsamic, suc de lămâie,ulei de măsline şi condimente după plac.

Luni
Mic dejun – O jumătate de bol de terci de ovăz cu lapte şi bucăţi de banană şi afine.

Prânz – Salată cu pui la grătar, orez şi ciuperci, stropită cu suc de lămâie. Consumă cu felii de roşie şi busuioc proaspăt. Struguri

Cină – Un bol cu paste cu ton, ceapă, porumb din conservă, piper, suc de lămâie şi fasole verde preparată la abur.

Marţi
Mic dejun – 1 felie de şuncă cu ciuperci la grătar, omletă

Prânz -Salată de paste fierte, cu bucăţi de măr, ceapă, porumb din conservă, roşii, tarhon, suc de lămâie şi piept de pui la grătar. Salată de fructe (mere, pere, prune, mandarine)

Cină – 1 pulpă de pui la tavă cu mirodenii şi garnitură de ciuperci tăiate mărunt (200 g), pregătite în tigaie

Miercuri
Mic dejun – Peşte şi roşii preparate la grătar. Salată de fructe (kiwi, struguri, măr) cu iaurt degresat

Prânz – 2 felii de pâine integrală cu ciorbă de legume şi carne de vită. Afine

Cină – 100 g de piept de pui la grătar, 1 ou ochi, 2 linguri cu piure de cartofi, legume (morcovi, fasole verde, broccoli)

Joi
Mic dejun – Lapte cu cereale

Prânz – Cartofi fierţi, ton conservat în apă, totul amestecat cu porumb din conservă. Mănâncă împreună cu salată de crudităţi, la alegere. 3-4 prune

Cină – 1 bucată de friptură de carne de porc la grătar condimentată şi legume călite.

Vineri
Mic dejun -5-6 biscuiţi cu cereale, lapte şi bucăţi de banană şi pară

Prânz – 100 g de piept de pui la grătar, 50 g cartofi natur şi legume călite. Ananas

Cină – Budincă din carne de vită, morcovi, ceapă, ţelină, roşii din conservă, acoperite cu cartofi. Serveşte cu spanac sau mazăre fierte.

Sâmbătă
Mic dejun – 1 felie de şuncă, 1 ou ochi în apă, roşie în conservă

Prânz – 2 felii de pâine integrală, 100 g de carne de vită la grătar, castravete, morcov gratinat şi piper. Un măr şi o pară

Cină – 1 bol cu ciorbă de legume, 1 file de crap + suc de lămâie şi o felie de pâine

Duminică

Mic dejun – Omletă, ciuperci şi roşii călite.

Prânz -100 g de piept de pui la grătar, legume călite (morcovi, păstârnac, conopidă). – Salată de citrice (portocale, grepfruit, mandarine)

Cină – Pate de macrou. Prepară un piure din macrou, iaurt degresat şi suc de lămâie. Serveşte cu biscuiţi cu cereale şi legume (castraveţi, morcovi)

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE