Opariti frunzele de vita in apa clocotinda, apoi puneti-le imediat in apa rece.
Incalziti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti-o pana se inmoaie. Puneti si semintele de pin si caliti-le alaturi de ceapa.
Adaugati puiul fiert si taiat, ricotta si arpagicul. Asezonati dupa gust cu sare si piper. Lasati sa se incalzeasca totul bine de tot, apoi luati de pe foc.
Intinedeti frunzele de vita si puneti cate o lingura din compozitia preparata pe fiecare frunza. Impaturiti apoi ca pe sarmalute.
Serviti-le imediat stropite cu putin ulei, alaturi de masline.
12 frunze proaspete de vita
apa cere
15 g unt
1/2 ceapa, taiata fin
50 g seminte de pin
1 piept de pui fiert, taiat fasiute
100 g branza ricotta, faramata
15 g arpagic, taiat
masline, pentru servire
ulei de masline, pentru servire
Adaugă comentariu