- Spală bucățile de pește, filetează-l și fiecare file obținut împarte-l în două.
- Spală vinetele și taie-le în cuburi.
- Prăjește-le în 2 linguri de ulei de măsline, la care adaugă 1 cățel de usturoi.
- Când vinetele s-au înmuiat, scurge-le de excesul de ulei și procesează cu un blender pentru a obține un piure cremos.
- Condimentează-l cu sare și piper, adaugă 1 lingură cu ulei de măsline și lasă-l deoparte.
- Taie roșiile în cuburi, adaugă peste ele ceapa verde tocată mărunt și asezonează-le cu un sos făcut din ulei de măsline, sucul de la 2 lămâi și portocale.
- Lasă-le să fiarbă la foc mic pentru câteva minute.
- Gătește peștele într-o tigaie de tip grill.
- Servește cu garnituă de piure și salsa de roșii cu portocale.
Credit Foto: Fotolia/ Visionsi
Poza principala
- 2 dorade
- 5 roșii
- sucul de la 2 lămâi
- 3 portocale
- 3 fire ceapă verde
- sare
- piper
- ulei măsline
- 4 vinete
- 1 cățel usturoi
- cimbru proaspăt
Această combinație este mai mult decât interesantă, file de doradă cu piure cremos de vinete.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu