Home » Dorada cu plante aromatice

Dorada cu plante aromatice

  1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade. 
  2. Luați o bucată de folie de aluminiu care să măsoare de 5 ori lungimea peștelui.
  3. Împăturiți-o în jumătate, iar în centrul acesteia adăugați ceapă roșie, fenicul și usturoi. 
  4. Plasați peștele deasupra legumelor.
  5. Asezonați cu sare, piper și semințe de fenicul.
  6. Împănați peștele cu plante aromatice.
  7. Stoarceți deasupra sucul de la 2 lămâi iar pe ce-a de a treia feliați-o și așezați-o rondele în jurul peștelui. 
  8. Stropiți cu ulei de măsline.
  9. Impăturiți folia și sigilați marginile cu grijă.
  10. Gătiți peștele în cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute.
  11. Serviți cu cartofi fierți și salată.

 Credit Foto: Fotolia/Natasha Breen 

Poza principala

dorada_cu_plante_aromatice.jpg

  • 2 dorade mari
  • 1 ceapă roșie, tăiată felii subțiri
  • 1 bulb fenicul , feliat
  • 1 cățel usturoi, tocat
  • sare
  • piper
  • 1 linguriță semințe fenicul
  • 4 mâini amestec plante aromatice ( pătrunjel, busuioc, fenicul, mărar, tarhon, maghiran, dafin )
  • 3 lămâi
  • 6 linguri ulei măsline 
Mai aromat de atat, nu se poate. Va invitam sa descoperiti o reteta minunata.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE