Dorada umplută

1. Taie cubulețe legumele și înăbușă-le în puțin ulei încins. După 2 minute aduagă scoicile clătite în mai multe ape, pune un praf de sare și piper și lasă acoperit să fiarbă 10 minute.

2. Între timp, curăță peștii și dă-i sub un jet de apă rece. Umple doradele cu amestecul de legume și scoici și așază-le într-o tavă unsă cu puțin ulei.

3. Dă la cuptor 10-15 minute și servește dorada umplută imediat cu o garnitură de orez. Un pahar cu vin alb merge de minune cu acest preparat.

credit foto: © S.E. shooting – Fotolia.com

 

Dorada cu sos de ciuperci si vin rosu

Poza principala

dorada_umpluta_fotolia_29091559_subscription_xxl-c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

2 dorade

300 g scoici

1 ardei gras

1 roșie

1 dovlecel mic

2 fire de ceapă verde

2 fire de usturoi verde

ulei

sare

piper

 

Terină de dorada şi portocale

Dorada umplută cu scoici si legume are un gust deosebit, o pregătești ușor și este delicioasă pentru un prânz ușor.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE