1. Taie cubulețe legumele și înăbușă-le în puțin ulei încins. După 2 minute aduagă scoicile clătite în mai multe ape, pune un praf de sare și piper și lasă acoperit să fiarbă 10 minute.
2. Între timp, curăță peștii și dă-i sub un jet de apă rece. Umple doradele cu amestecul de legume și scoici și așază-le într-o tavă unsă cu puțin ulei.
3. Dă la cuptor 10-15 minute și servește dorada umplută imediat cu o garnitură de orez. Un pahar cu vin alb merge de minune cu acest preparat.
credit foto: © S.E. shooting – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
2 dorade
300 g scoici
1 ardei gras
1 roșie
1 dovlecel mic
2 fire de ceapă verde
2 fire de usturoi verde
ulei
sare
piper
Dorada umplută cu scoici si legume are un gust deosebit, o pregătești ușor și este delicioasă pentru un prânz ușor.
Facebook Comments
Adaugă comentariu