Dovleac umplut cu carne tocata

Tăiați capacul dovleacului și curățați interiorul de semințe.
Tocați ceapa și usturoiul.
Ardeiul roșu îl tăiați în cuburi iar măslinele verzi rondele.
Adăugați toate ingredientele și condimentele peste carnea tocată și amestecați bine.
Umpleți interiorul doveacului cu acest amestec și puneți capacul decupat la început.
Așezați dovleacul într-un vas rotund. Adugați apă în recipient ( să acopere 3 centimentri din dovleac).
Introduceți vasul în cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 2 ore.
Pentru servire tăiați dovleacul în două bucăți și apoi în felii.

Credit Foto: Fotolia/ teleginatania

Poza principala

dovleac_umplut_carne_curcan.jpg

1 dovleac ( 1,5-2 Kg)
700 g carne tocată curcan
1 felie pâine
1 ceapă tocată
2 căței usturoi
1 ardei roșu
100 g măsline verzi
1 linguriță boia iute
jumătate linguriță chimen
jumătate linguriță cuișoare ( pisate )
sare
piper

Combină dulceața dovleacului cu carnea de curcan pentru o cină cu specific cubanez.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE