Dovleac umplut cu quinoa si ciuperci

Spală quinoa în multe ape reci. Pune-o la fiert în supă clară de legume sau apă (1 parte quinoa – 2 părți lichid) pentru 10-15 minute, până lichidul este absorbit în totalitate. Dă deoparte, presară sare și piper după gust.

Între timp, călește în două linguri cu ulei ceapa tăiată julien și adaugă ciupercuțele întregi. 

Taie dovleacul în două, scobește jumătățile cu atenție și umple-le cu amestecul de quinoa, ceapă și ciuperci.

Dă la cuptor 30-40 de minute. Servește dovleacul copt cu frunze de busuioc și puțin ulei presarăt deasupra.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

dovleac_umplut_507770877_mica.jpg

1 dovleac plăcintar

12 linguri cu quinoa

400 g ciuperci gălbiori sau ghebe

2 cepe

ulei

sare, piper

busuioc

Un prânz plin de vitamine, dar și sățios și plin de fibre.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE